Driv - NIF B 4-5 (3-2)

Publisert 12.05.2017 kl.17.57

NIF-gutta fikk en poengfull tur til Enebakk i går og gledelig også at Savas er tilbake etter 2 måneder ute.

Kommentar fra trener Rune Svendsen

"Vi møter et fysikt og sterkt kontringslag, men et lag vi også vet vi bør slå. Fra start får vi kampen inn i det sporet vi snakket før kamp, og vi tar ledelsen etter 9 minutter. Etter målet skrur vi dessverre litt av, blir for dårlig i bevegelsene våre, blir for smale i spillet og får for enkle balltap. Driv er et robust lag og når vi litt for enkelt gir bort dødballer blir vi straffet og ligger under 3-2 til pause. Vi bruker pausen godt, og vi får de svarene vi ønsker, i 2 omgang handler egentlig alt om Nordstrand. Vi får bedre bevegelser, mer bredde i spillet og ballen flyttes fortere. Utligningen kommer allerede etter 49 minutter og vi klarer å holde trykket og spillet videre etter den. En liten sluttspurt fra Driv sørger for spenning helt inn, men vi vinner fullt fortjent og 2 omgangen i kveld er meget bra og der får vi vist hvor gode vi er."

De som putta var: Omar, Wennevold x 2, Woldsund og M. Bjark