Finaleseier til G2002 på Lørenskog

Publisert 13.03.2017 kl.22.39

Nordstrand 3 gikk i helgen av med seieren i B-sluttspillet i Lørenskog Breddecup etter 2-0 over Hasle/Løren i finalen.

Det var et revansjesugent Nordstrand som møtte til kamp etter å ha spilt uavgjort 0-0 mot det samme laget dagen i forkant. Vi gikk opp i ledelsen etter 7 minutter ved Daniel etter et fantastisk angrep der mange var involvert. Det ble en kamp der vi skapte ufattelig mange gode sjangser uten å få satt ballen i mål. Det ble derfor en levende kamp helt til Max dukket opp i returrommet 6 minutter før slutt etter en frekk cornervariant og fastsetter sluttresultatet til 2-0.

I gruppespillet endte Nordstrand 3 på den sure 3. plassen etter å ha spilt uavgjort 0-0 mot Høvik IF og et knepent tap 2-3 på overtid mot Fet IL der vi virkelig hadde fortjent å få med oss et poeng. Kampen mot Fet IL (tross tap) var den beste kampen guttene spilte gjennom hele turneringen og skal være godt fornøyde med gjennomført cup.

"Dette er et enormt spennende lag som bare kommer til å bli bedre og bedre. Vi gleder oss til fortsettelsen!"

Ps. Fet IL vant forøvrig 3-2 over Høvik IF i A-finalen.

Vi gratulerer Nordstrand 3 med en strålende innsats!