Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

En flott Jr samling i Ungarn

Publisert 09.10.2016 kl.21.52

13 ivrige jenter og 3 trenere/ledere fra Junior Elite reiste til en av verdens største håndballklubber Audi Gyør Eto i Ungarn på treningsleir i høstferien

En flott Jr samling i Ungarn
Jentene våre sammen med Kari Aalvik Grimsbø og Heidi Løke.

Et flott samarbeid med Gyør
Hovedtrener Truls Wettergreen har gjennom sitt nære forhold til Heidi Løke og flere i håndballklubben Gyør i år fått til en unik mulighet for jentene i Nordstrand Junior Elite. Jentene har fått trene og spille i Audi Gyør Arena, blitt trent av Ambros Martin, treneren til Gyørs storlag, og spilt 2 treningskamper mot Lag fra Gyør sin Junioravdeling.

Håndballakademi
Gyør og Audikonsernet har flere håndballakademier i ulike aldre hvor både lokale jenter og spillere fra hele Ungarn kan kvalifisere seg til en plass. Disse jentene er veldig godt skolert og trener allerede fra 13-14 års alder hele 10 økter i uken og spiller kamper i helgene.

Et flott og nyttig opphold
Under oppholdet bodde vi på hotellet som Gyør losjerer inn CL stjernene som kommer på besøk og spiller de store kampene. Her har vi hatt fri tilgang på møterom og benyttet dem flittig til spillermøter og kursing i trenerprogrammet Sideline XPS.

På det sosiale område har vi bl.a. hatt middag på en hyggelig restaurant i Gyør med Heidi Løke og familien, samt hatt restaurantbesøk og en kort sightseeing i hovedstaden Budapest. Gruppen har blitt veldig sammensveiset og vi i trenerteamet så sportslig fremgang fra hver økt og treningskamp. Vi erfarte også at vi under spillermøtene fikk frem viktige momenter som vil bringe oss videre i utviklingsmålet vårt. Sosialt fungerte troppen utmerket og det har vært mye latter og glede under hele samlingen.

jr-med-vester

Spennende å bli trent av Ambros Martin, treneren til Gyørs storlag

jr-uttoying

Lett uttøying etter en effektiv økt i den flotte Audi Gyør Arena

jr-i-love

Takk for oss!

Tidligere artikkel

Takk til Jr Elite for en flott sak og for et flott initiativ!