Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nordstrand e-sport søker trenere

Sist oppdatert 03.07.2023 kl.11.34

Har du lyst til å være med på å utvide tilbudet til Nordstrand IF e-sport og være trener på et av våre nye partier fra høsten?

Nordstrand e-sport søker trenere
  • Vi ser etter deg som er over gjennomsnittet god til å spille dataspill, som er glad i å jobbe med barn og unge, som er pedagogisk anlagt og som har lyst til å være del av et nytt og spennende tilbud som betyr mye for mange i vårt nærområde.
  • Fra høsten planlegger vi å utvide tilbudet slik at vi får plass til enda flere av de som gjerne vil være en del av e-sporten hos oss. Og da trenger vi gode trenere!
  • Hvilke spill vi skal tilby er ikke klart ennå, og avhenger blant annet av hvilken kompetanse aktuelle trenerkandidater har. Men aktuelle spill er Rocket League, LoL, Valorant, Fortnite, FIFA m.fl.
  • Jobben innebærer ukentlige treninger på to timer + pluss planlegging og eventuell bistand ved deltakelse i turneringer. Det vil bli mulighet for å delta på trenerkurs i regi av e-sportalliansen. Arbeidsbetingelser, inkludert lønn, avtales nærmere i en trenerkontrakt.

Hvis dette høres interessant ut for deg eller noen du kjenner, eller du har spørsmål, ta kontakt med Siri Lader Bruhn på [email protected]

Vi venter i spenning!