Brendryen senket Fredrikstad

Sist oppdatert 06.09.2016 kl.0.44

Nordstrand måtte vinne for å henge på Sprint/Jeløy og Drøbak/Frogn i kampen om den viktige fjerde plassen!

Kenneth Brendryen (med rosa hårstrikk) ble matchvinner mot FFK 2

Vertene gikk ut i et forrykende press som nok sjokkerte de mer meritterte motstanderne litt. Allerede etter ett minutt header Erlend Eikeland Nordstrand i føringen etter at Trond Ingebretsen hadde slått et nydelig frispark.

Gjestene fra plankebyen kom ajour drøye fem minutter senere da en FFK angriper får fintet seg fri inne i feltet og skutt ballen bak Bjørn Ruud i Nordstrandsburet til 1-1. Det blir ikke flere mål i en jevnspilt første omgang.

Toppscoreren avgjorde
2. omgang begynner som den første med et Nordstrand som går ut for å ta initiativet i kampen. Trond Ingebretsen har kampens største sjanse når han midtveis i omgangen får ballen perfekt anlagt til venstreslegga, men ballen stryker utenfor målet til FFK keeperen. Etter 69 minutter kommer avgjørelsen, Petter Nyhus spiller en lang ball opp i bakrom som Kenneth Brendryen får kriget seg først på, alene med keeper gjør Nordstrandsspissen ingen feil og plasserer den fint ned i hjørnet. Dermed sikrer han tre særdeles viktige poeng for vertene!

Viktig periode
Nordstrand er nå inne i en meget viktig periode, Sprint/Jeløy er neste motstander førstkommende lørdag på Bellevue kunstgress. Sprint ligger nå på den viktige fjerdeplassen to poeng foran Nordstrand, deretter er det Østsiden som er motstander på Niffen lørdag 17. september klokken 1600. Østsiden ligger på tredjeplass for øyeblikket.