Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Barcelona-påske på Juniorjentene

Sist oppdatert 27.04.2017 kl.0.17

8.-13. april var 16 spillere og 2 trenere fra Jr-kvinner på treningsleir i Salou, en liten time sør for Barcelona.

Barcelona-påske på Juniorjentene
Veldig vellykket treningsleir i Salou, Spania!

Det ble en fantastisk uke og en siste finpuss før sesongen sparkes i gang. 

Vinteren har vært lang og tung for jentene, derfor kom turen som bestilt. Uken var fylt med blå himmel og sol. Vi hadde to mål for øye da vi reiste, jobbe med samholdet og samhandlingen på banen. Hver dag hadde vi et tema som jentene jobbet med under spillermøter, på trening og i lek og konkurranse. Temaene skulle til slutt ned i en avtale som beskrev hvem jr-kvinner er og hva vi står for. Noen av temaene var tillit, kommunikasjon, engasjement, ansvar og vinnerskalle.

Treningsanlegget var enormt, med mange flotte kunstgressbaner. Mye terping på spillformasjon gjorde jentene tryggere og tryggere utover i uka. Kommunikasjonen og praten steg på trening i takt med selvtillit og motivasjon. Etter trening tirsdag dro vi sammen inn til Barcelona, der fikk vi se mektige Camp Nou, etterfulgt av sightseeing og shopping.

Mot slutten av uka hadde vi kamp mot et spansk lag. Vi spilte litt under pari, men greide å holde nullen og uavgjort. Det fine var å se at jentene tenkte mer over valgene med ball og vi hadde en fin ro i bakre 4er.  Etter forespørsel fra et svensk jr-lag avsluttet vi siste dag med nok en kamp. Det skulle vise seg og bli en pang-avslutning. Jentene jobbet sammen, praten fløt og vi hadde fine overganger og tydelig tendenser på innøvde bevegelser. Vi styrte kampen fint gjennom hele første omgang og gikk til pause med en 1-0 ledelse. I andre omgang fortsetter vi å kjøre på og får nok en flott uttelling. Siste 15 begynner vi å kjenne treningsuken og får en del feil og slipper inn 1 mål. Men jentene fortsetter og kjempe og går av banen med en etterlengtet seiersfølelse 2-1. 

Turen og opplegget vi hadde var helt fantastisk og er absolutt noe å anbefale for flere lag!

Vi er: ETT LAG - Vi er: EN KLUBB - Vi er: NORDSTRAND 

Heia Nordstrand!