Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Seriespill, håndballens dag og dommersamling

Publisert 28.10.2015 kl.16.49

Lørdag 17. oktober arrangerte Nordstrand IF Allsport seriespill i Bjørnholthallen for HU klassen. I tillegg var det handballens dag og dommersamling for unge dommere i Nordstrand.

Seriespill, håndballens dag og dommersamling
Mange jevne og fine håndballkamper

Seriespill
Begge våre lag var i sving og denne gangen hadde vi internkamp mellom Nordstrand 1 og Nordstrand 2. Vi gjorde en vri denne gang og spilte jentene mot guttene som vi har gjort noen ganger på trening. Denne gang var det jentene som vant med en fantastisk lånt keeper i Håkon, han stengte nesten buret. Nordstrand 2 tapte knepent mot Lillestrøm og Nordstrand 1 knepent mot Kolbotn men denne kampen var nok den beste vi har spilt i år, men vi var litt for ujevne.

Handballens dag
Parallelt med kampene hadde vi en bane der vi hadde aktiviteter nesten hele dagen. Vi prøvde radar og hadde forskjellige handballøvelser. Her var det fokus på at det skulle være sosialt og moro. Vi takker Nina og J2003 for at de stilte og hjalp til.

Dommersamling
12 unge dommere stilte sammen med våre veiledere og Stein Ekholdt. Stein hadde regelgjennomgang og de dømte kampene som gikk denne dagen. Flott innsats - og vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra de andre lagene.

allsport_hu_bjornholt

En flott høstdag i Bjørnholthallen

allsport_hu_rodtlag

De var stor aktivitet på bane 1 hele dagen med radarmåling og forskjellige handballøvelser.

allsport_hu_17.10.15

Takk for kampen.

dommersamling-under-hu

Dommere og veiledere følger nøye med på Steins informasjon før regelgjennomgang og dømming.

Takk for flott innsats av både spillere, trenere, supportere, Jenter 03 og dommere!