Sterkt resultat mot Korsvoll

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.9.04

A-gutta innfridde forventningene og avanserte til 2. plass på tabellen etter en solid 3-0 seier mot Korsvoll 2 i kveld.

Nordstrand var effektive de første minuttene av kampen for mens Korsvoll hadde ballen mest var det Nordstrand som lagde målene de første 15 minuttene. Mikael Johansen slår en ball fra egen 16-meter rett inn i bakromet til Korsvoll, Markus Woldsund starter perfekt og unngår offsidefellen til gjestene, alene med keeper er han sikker og legger ballen rolig ned til venstre og dermed står det 1-0 til Nordstrand.

Etter snaue kvarteret lukter Andreas Madsen Holm at gjestene midtbanespiller en litt uoppmerksom, Madsen Holm snapper ballen og setter fart mot motstandernes mål. Når han nærmer seg 16-meteren velger han å tuppe ballen ned i hjørnet, keeperen strekker seg så lang han er men det holder heldigvis ikke sett med NIF øyne, dermed 2-0.

Stillingen holder seg til pause. Fem minutter ut i andre omgang velger NIF-gutta å bruke bakrommet en gang til, denne gang er det Fredrik Akselsen som er servitør og nok en gang Woldsund som avslutter til 3-0.