Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Aktivitetsleir Parasport

Sist oppdatert 04.12.2023 kl.13.21

Velkommen til Aktivitetsleir i høstferien 2023: tirsdag 3. oktober - fredag 6. oktober. Dette er en aktivitetsleir for barn, ungdom og unge voksne med utviklingshemming. Basen for aktivitetsleiren vil være på Lambertseter flerbrukshall

Aktivitetsleir Parasport

Nordstrand IF med støtte fra Bufdir skal arrangere aktivitetsleir for personer med utviklingshemming fra 10 år og oppover i høstferien. Dette er åpent for alle, og man trenger IKKE å være medlem av Nordstrand IF. Under følger lenke til påmelding til aktivitetsleiren.

Påmelding
 aktivitetsleir via denne lenken: https://club.spond.com/landing/courses/nif/1501FE7291C048BA81C25CEFCD02461F

Det er 20 plasser på aktivitetsleiren og det er førstemann-til-mølla som gjelder
PS! Ansatte eller ressurspersoner rundt deltakeren kan også utføre påmeldingen på vegne av deltakeren og familien ved behov. Bruk den samme lenken og forklar relasjonen til deltakeren.

Tidspunkt og sted
Aktivitetsleir høstferien: For barn og ungdom (10 - 19 år) og unge voksne (20 år og oppover) tirsdag 3. oktober til og med fredag 6. oktober

Aktivitetsprogram mellom kl. 09:00 - 15:00 hver dag. Oppmøte og avreise på Lambertseter flerbrukshall, Feltspatveien 19, 1155 Oslo.

Program
Hver Aktivitetsleir vil bestå av ca. 20 deltakere og 15 ansatte og vil bli delt inn i mindre grupper. Hver dag starter med en gruppesamling der gruppene går gjennom dagen 09:00 - 09:30. Deretter er det formiddagsaktiviteter 09:30 - 12:00. Mellom 12:00 - 13:00 er det lunsj og pause. Etter lunsj er det ettermiddagsaktiviteter mellom 13:00 - 15:00. Dagen avsluttes med gruppesamling og avreise 15:00 - 15:15. Program vil bli publisert og sendt til påmeldte deltakere i forkant.


Aktiviteter
Gjennom uka vil alle deltakerne få prøve seg i mange forskjellige aktiviteter. Program og praktisk info vil bli sendt per e-post til de påmeldtes kontaktperson i forkant av Aktivitetsleir og presenteres den første dagen. Vi kan love mye moro og spennende aktiviteter i trygge og forutsigbare rammer. Målet er at deltakerne skal få oppleve mestring og glede i kjente og nye aktiviteter og få mulighet til å bli kjent med andre.

Følg denne lenken for å se en av sommerens leirfilmer: https://fb.watch/mNVjOVeHez/

For alle
Vi ønsker at alle med utviklingshemming skal føle seg velkomne til å delta på Aktivitetsleirene. Det vil være engasjerte unge mennesker som jobber på leiren, både med og uten erfaring med målgruppen. Om din deltaker har et tilretteleggingsbehov som krever eget personal eller assistenter, ta kontakt med leirkoordinator for Aktivitetsleiren, Helene Utgård, på e-post: [email protected] for å avklare hvordan vi løser det. Det vil være mulig å ha med seg ledsager(e).

Gratis påmelding
Med økonomisk støtte kan vi tilby gratis påmelding til alle som vil være med. Alle aktiviteter, lunsj og frukt hver dag og utflukter er dekket. I tillegg er leirene godt bemannet med ansatte som passer på at alle blir ivaretatt og har det bra. Påmelding er åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer av Nordstrand IF Parasport.

Fotografering
Vi gjør oppmerksom på at fotografering vil foregå under Aktivitetsleiren. Dette vil bli brukt til å lage enkle dagsrapporter på Nordstrand IF Parasport sine sosiale medier på Facebook og Instagram. I påmeldingsskjemaet huker du av for om du godkjenner eller ønsker å reserve ditt barn. Det vil også være anledning til å reservere sitt barn eller omgjøre reservasjonen i løpet av Aktivitetsleiren.

Spørsmål
Har du spørsmål om Aktivitetsleirene kan du kontakte leirkoordinator, Helene Utgård, på e-post: [email protected]