Bring Arendal

Publisert 04.02.2019 kl.23.21

Øif Arendal:

Vi fikk en god start på kampen, og ledet med 3-4 mål i løpet av de første 10 minuttene. Derfra og ut skulle dette vise seg å bli en tøff og jevn kamp. Dommerne tillot mye fysisk spill, og kampen bar preg av mange tøffe dueller og utvisninger. Vi gikk til pause med en 3-målsledelse. I andre omgang falt intensiteten i forsvarsspillet, samtidig som vi tok for mange tidligere avslutninger i angrep. Plutselig stod det 18-18 ca tolv minutter før slutt. Derfra og ut kampen tar vi styringen og viste at vi var et bedre lag. Seier 26-22.

Halsen:

Vi kom skeivt ut og tar en timeout på stillingen 8-4 til Halsen. Også denne kampen bar preg av mange utvisninger, til tross for at spillet ikke var like fysisk som mot ØIF. Dessverre klarte vi ikke å holde oss til kampplanen, og tar alt for mange tidlige avslutninger i angrep, samt mange tekniske feil. Bakover kjempet vi på, men fikk aldri helt has på Halsen som vant fullt fortjent.

Vi mobiliserer for en ny Bring-runde i mars!