Keeperforum

Sist oppdatert 19.09.2017 kl.18.33

Velkommen til klubbens keeperforum. Her vil du finne informasjon om øvelser og egne keepertreninger.

NIF Keeperforum fortsetter med treninger også denne sesongen.

Vi har fått treningstid hver lørdag kl 09.00-10.00 I “bobla” på Niffen.

Oppmøtet er frivillig og man trenger ikke melde fra om forfall (eller fremmøte) på forhånd.

Som tidligere vil treningene bli ledet av Alex Lyholt og Vegard Holm

Første trening er allerede lørdag 23 september – vel møtt

PS. Det er ingen facebook gruppe for denne gjengen, men informasjon legges ut på denne siden fortløpende

NB!

Regjonen arrangerer målvakseminar 14 oktober i Vestby Arena. Påmelding må gjøres av den enkelste og betales privat

Mer informasjon finner dere ved å følge denne linken

OM NIF KEEPERFORUM:

Nordstrand Håndball ønsker å stimulere og motivere klubbens målvakter gjennom å tilby spesialiserte målvaktstreninger for gutter og jenter i alderen 11 til 18 år. Vår ambisjon er at NIF Keeperforum skal være en arena hvor klubbens målvakter møtes og trener på spesifikke keeperøvelser. Vi ønsker å etablere en felles kultur og identitet blant keeperne våre – at vi blir en sammensveiset gjeng og har det moro.

NIF Keeperforum våren 2017 er slutt, da skolen er opptatt i hele juni, men vi kommer tilbake etter sommeren

Sommertreningsprogram finner dere her

Tilbudet retter seg først og fremst til klubbens målvakter for årgangene J/G 2007 og eldre, og vi håper så mange målvakter som mulig har anledning til å delta på disse treningene. Man trenger ikke melde fra om forfall fra uke til uke.

Trenerteamet i Keeperforum ønsker å bidra til å utvikle klubbens lag gjennom spesifikk fokus på målvaktene. I den sammenheng ser vi det som positivt om trenere for det enkelte lag ønsker å være til stede på keeperforum og/eller få besøk av KF-trenerteamet på sine treninger.

For øvrig følger vi skolens kalender med hensyn til ferier (dvs at når hallen er stengt, har ikke vi trening)

Her er en liten øvelse som kan brukes når som helst: https://vimeopro.com/user40342050/ukas-treningstips/video/128354580

Vel møtt

Trenere/kontaktpersoner: