Keeperforum

Sist oppdatert 26.06.2017 kl.11.15

Velkommen til klubbens keeperforum. Her vil du finne informasjon om øvelser og egne keepertreninger.

Nordstrand Håndball ønsker å stimulere og motivere klubbens målvakter gjennom å tilby spesialiserte målvaktstreninger for gutter og jenter i alderen 11 til 18 år. Vår ambisjon er at NIF Keeperforum skal være en arena hvor klubbens målvakter møtes og trener på spesifikke keeperøvelser. Vi ønsker å etablere en felles kultur og identitet blant keeperne våre – at vi blir en sammensveiset gjeng og har det moro.

NIF Keeperforum våren 2017 er slutt, da skolen er opptatt i hele juni, men vi kommer tilbake etter sommeren

Sommertreningsprogram finner dere her

Tilbudet retter seg først og fremst til klubbens målvakter for årgangene J/G 2005 og eldre, og vi håper så mange målvakter som mulig har anledning til å delta på disse treningene. Man trenger ikke melde fra om forfall fra uke til uke.

Trenerteamet i Keeperforum ønsker å bidra til å utvikle klubbens lag gjennom spesifikk fokus på målvaktene. I den sammenheng ser vi det som positivt om trenere for det enkelte lag ønsker å være til stede på keeperforum og/eller få besøk av KF-trenerteamet på sine treninger.

For øvrig følger vi skolens kalender med hensyn til ferier (dvs at når hallen er stengt, har ikke vi trening)

Her er en liten øvelse som kan brukes når som helst: https://vimeopro.com/user40342050/ukas-treningstips/video/128354580

Vel møtt

Trenere/kontaktpersoner:

Alexander Lyholt (J2002) mobil 909 61 586
Vegard Holm (G2001) mobil 957 45 572

Thea som var ansatt som keepertrener i klubben har dessverre sluttet, og er derfor ikke en del av trenerteamet lenger.

Vel møtt!