Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Oppkjøring til sesongen 2016/17 i full gang

Publisert 29.08.2016 kl.22.33

Med Håndballcupen Ski, Hummel Cup og motivasjonsforedrag med Tiril Mørk bak oss, og Drammen Cup og første seriekamp denne uken, kan vi konstatere at sesongen nå virkelig er i gang

Oppkjøring til sesongen 2016/17 i full gang
En blid gjeng er klar for neste sesong

I skrivende stund har vi lagt bak oss sesongens to første turneringer, flere timer med trening og et motivasjonsforedrag med Tiril Mørk (moren til ikke ukjente Nora og Thea). Nå starter sesongen for fullt, og vi gleder oss til mange herlige opplevelser på banen i sesongen 2016/17.

Sesongens første turnering, Håndballcupen Ski, ble på mange måter en brå oppvåkning fra feriedvalen. Med få rene bakspillere i troppen, ble oppgavene litt i største laget hva resultatene angår. Vi kan vel konstantere at våre gutter fikk en god leksjon i hvor viktig det er å være både fokusert og mentalt innstilt til hva man driver på med, for ikke å glemme innsats.

Så det var godt å se hvordan guttene presterte da vi stilte til kamper i Hummel Cup nå sist helg. Her gikk man inn i duellene med blod, svette og tårer - og av det kom også resultatene. Vi ser at alle spillerne melder seg på og tar ansvar i begge ender av banen, og glitrende samspill ga flere flotte mål. Så ble det også slik at med få spillere (som ga mye spilletid) fordelt på to lag, ble det etterhvert stor slitasje (ondter og vondter). Tiltross for dette gikk begge våre lag til semifinaler, etter å ha slått ut gode motstandere på veien. Vi viser høy moral og innsats, og guttene har hatt en bra utvikling allerede de første to ukene av årets sesong.

Allerede førstkommende helg venter nye utfordringer i Drammen Cup. Informasjon om denne ligger på våre cup og turneringssider. I tillegg starter sesongen for NIF2 med seriekamp hjemme mot Siggerud 2 på søndag. Hvordan vi løser kabalen mht laguttak, kommer vi tilbake til. Vi får bare bite tenna sammen, brette opp ermene og gå på med innsats, humør og offervilje.

Trenerteamet og støtteapparatet gleder seg til å lede denne flotte gjengen i sesongen som kommer -  vi håper på mange spennende og uforglemmelige kamper. 

DETTE BLIR MORRO

 


Samarbeidspartnere: