Publisert 21.08.2018 kl.0.43

Nordstrand Triathlon med god deltagelse og sterke resultater i Oslo Triatlon.

F.v bak: Magnus Berg Ihler, Robert Ivem, Thomas Larsen, Jacob Bisgaard Knudsen F.v foran: Ingunn Vaglid, Ann Johnsen

Lørdag 11. august var store og små triatleter samlet for Oslo Triatlon på Sognsvann i Oslo.
Konkurransen som arrangeres den andre lørdagen i august hvert år, er norges eldste triatlon. Helt siden 1983 har deltakere svømt, syklet, og løpt i Sognsvannområdet. Svømmingen foregår i Sognsvann, syklingen ut i Maridalen og til Skar og løpingen går i en sløyfe rundt vannet.

Mye blå-hvitt i løypene
Det var ca. 1.600 spente deltagere fordelt på de syv forskjellige øvelsene i Oslo Tri denne lørdagen og NIF Triathlon stilte med 10 representanter på Olympisk - eller normaldistanse som det også heter. Med 10 startende av totalt 601 på den lengste av de syv øvelsene var NIF-fargene godt synlig i løypene denne dagen.

Svært gode resultater
Lørdag morgen i nydelig vær med behagelige temperaturer i vann og på land var flere av våre medlemmer klare til dyst, og leverte svært gode resutater.

Vi hevdet oss spesielt bra på kvinnesiden med Ann Johnsen sin 2. plass totalt og som sammen med Ingun Vaglid vant sine respektive aldersklasser med god margin.

På herresiden ble Jacob Bisgaard Knudsen NIFs bestemann med en meget solid 17. plass av totalt 601 deltakere og en 2. plass i sin aldersklasse med tiden 2:14:06.

Gratulerer til alle deltakere fra NIF Triathlon!

oslo-triathlon2018_2

Ann Johnsen med 2. plass i kvinneklassen på Olympisk distanse med tiden 2:27:50.

oslo-triathlon2018_3

Jacob Bisgaard Knutsen med sterk 17. plass totalt på Olympisk distanse. Her fra løp (10 km) på lynraske 00:38:53.