Supersub Kankani!

Sist oppdatert 31.08.2015 kl.14.19

Fem minutter ut i kampen var Valdres serieleder i herrenes 3.divisjon, etter 90 minutter var det våre gutter som kunne juble høyest!

Superinnbytteren fra Skeid kom inn og avgjorde kampen mot Valdres. Foto Solfrid Therese Nordbakk, noblad

Valdres er et av topplagene i avdelingen som har et uttalt mål om å rykke rett opp i 2. divisjon igjen, etter nedrykket i fjor. Men etter sjokkstarten hvor Valdres tok ledelsen, etter at NIF-gutta aldri klarte å klarere ut av egen boks, så kom vertene ajour etter 20 minutter. Savas Tirit slår et frispark inn på bakerste stolpe, der kommer Trond Ingebretsen i hundre og da vet de fleste fra Nordstrand at det er ingen motstandere som tørr å nærme seg. Kapteinen setter pannebrasken til og ballen suser inn i nettmaskene til en fortjent utligning.

Superbytter
Trenerteamet traff veldig på byttene i dagens kamp, først kommer Isaac Kankani inn for en Nimer El Haj som hadde løpt seg tom på midtbanen etter 62 minutter. Minuttet senere var nevnte Kankani spilt alene med keeper, her gjør suberinnbytteren ingen feil og sender NIF i føringen. Bare 6 minutter senere jager spissen en tilsynelatene umulig ball ned mot hjørneflagget til Valdres, gjestenes keeper er først på ballen, men klaringen treffer Kankani og blir liggende fri omtrent ved hjørneflagget, sistnevnte tar sjansen og skyter mot mål fra nesten død vinkel og heldigvis for hjemmelaget sniker ballen seg over mållinjen og dermed står det 3-1 til NIF.

Målgivende av keeper
Etter 78 minutter kommer Matarr Kah inn for Markus Woldsund, og nok en gang er det en av innbytterne som blir sentrale. Keeper Gustav Gruen Österström slår på overtid ut en lang ball i motstanders bakrom. Innbytter Kah har har nok av krefter og fart til å komme før keeper på ballen og etter å ha rundet Valdres sin sisteskanse, setter han ballen i det tomme buret og avgjør kampen til en alt i alt fortjent NIF-seier.

Se også artikkel fra Nordstrand Blad

Vi gratulerer også Juniorlaget som slo Kjesås 2-0 i dag og dermed har 10 poeng på tabelltoer Heming, og Gutter 2001 som slo Abildsø og trygget sin ledelse på tabelltopp. Alt i alt en flott og innbringende dag på Hallagern.