Ta kontakt med Truls Wettergreen om du ønsker å prøvetrene med oss!

Solide seire for begge lag i helgen

Sist oppdatert 24.06.2014 kl.16.02

NIF 2 sesongåpnet med solide 19-12 hjemme mot Nesodden 2, mens NIF 1 fortsatte fremgangen fra serieåpningen sist helg og satte BSK på plass med 12-9 i Bekkelagshallen.

Nif 2 sesongåpnet mot Nesodden 2 og spilte en strålende kamp. Etter en famlende start der Nif lå under 0-5 etter12 minutter spilt i 1.omgang, klarte jentene på en fabelaktig måte å snu dette til en seier. Sluttresultatet ble 19-12 til NIF2. Mange gode enkeltprestasjoner, i tillegg til presise pasninger, riktig fokus og gode holdninger førte til en vel fortjent seier! Forsvaret kom seg betydelig i 2.omgang og NIF kunne dermed rykke ifra.

NIF 1 spilte en ny flott kamp, der BSK aldri fant ut av et solid forsvarsspill og fantastisk målvaktspill. BSK fikk føre kampen i starten, men fra 3-3 snudde jentene kampen og holdt et par tre måls ledelse kampen ut. Jentene har inntatt tabelltoppen, og vi ser frem til fortsattelsen.