Ta kontakt med Truls Wettergreen om du ønsker å prøvetrene med oss!

Ned på jorden i helgen

Sist oppdatert 24.06.2014 kl.16.03

Etter den fantastiske seriestarten kom vi ned på jorden i helgen - tap for NIF 1 og uavgjort for NIF 2

NIF1 fikk en trang start mot Bøler lørdag morgen i Oppsal Arena. Både oppvarming og første omgang var unnagjort før NIF jentene våknet, og Bøler ledet 6-1 til pause. I annen omgang tok jentene tak, og satte et forsvarsspill som gjorde at vi vant omgangen med solide 6-3. For mange feil og bom fremover gjorde imidlertid at opphentingen kom for sent, og vi gikk slukøret av banen med årets første tap 7-9.

NIF 2 startet også litt famlende i Bjørnholthallen mot Bjørndal 2, og lå under mesteparten av første omgang. Utover i annen omgang kom imidlertid spillet, og vi førte med 2-3 mål. Konsentrasjonen glapp litt på slutten, slik at Bjørndal jentene fikk laget sitt utligningsmål i siste spilleminutt. 9-9 var likevel et bra resultat, og jentene viste solid innsats og fortsatt bra fremgang.