Strålende innsats av Gutter 2006 i 09 serien

Publisert 01.02.2015 kl.23.45

Søndag morgen var det igjen duket for nye kamper i 09 serien for våre 2006 gutter. Denne gangen var det Langhus Rød og Langhus Blå som var motstander i Nordstrandhallen. Igjen var det strålende innsats av våre gutter mot ett år eldre motstandere!

Det rapporteres om tøff jobbing i forsvar - som vi ser eksempel på her.

En sier og et tap mot Langhus

I den første kampen mot Langhus Rød møtte vi gutter som var fysisk overlegene,  (mammaen til Marcus mente han største på Langhus var to  etasjer større enn Marcus) men med god innsats og til tider veldig bra spill, ble det til slutt seier 17 – 13! Våre gutter tok føringen fra start, og ledelsen var gjennom første og store deler av annen omgang på 3-4 mål. Faktisk så var det ikke før et godt stykke ut i annen omgang at Langhus for første gang i kampen var i ledelse. Våre gutter skjønte da alvoret, og med skikkelig forsvarsspill og mange flotte avslutninger de siste 7-8 minuttene av kampen, klarte vi å hale seieren i land.

Bra gutter!

dsc00447

dsc00455

I den andre kampen, mot Langhus Blå, var det i første omgang mye rotete spill, og til tider mangel på konsentrasjon. Til pause ledet Langhus med 4 mål. En skikkelig ”oppstrammer” fra trenerteamet i pausen gjorde godt. I annen omgang hevet vi oss betraktelig, og vi vant annen om gang med 2 mål, men sluttresultatet ble seier til Langhus Blå, 13 – 15.

Uansett så var det nok en gang to godt gjennomførte kamper.

dsc00470

dsc00463

I en kommentar til Sportsrevyen rett etter kampen sier hovedtrener Hege seg godt fornøyd med kampene:

Jeg synes guttene gjorde en kjempejobb i dag! Mye løping og godt forsvarsspill! Når vi spiller kamper uten avkast, og vi spiller to kamper så tett, så skal guttene være slitne. Og det var de! Jeg synes det er morsomt at stadig nye spillere ”melder seg på”, sier Hege til Sportsrevyen og hun mener også at vi til tider spiller strålende håndball.