Seier i siste kamp

Sist oppdatert 25.03.2020 kl.20.47

Deilig med den femte strake seieren i det som dessverre skulle bli sesongens siste kamp i 3. divisjon.

Det første oppgjøret mot Ullern endte med seier 32-31 etter en tøff og jevnspilt kamp som vi avgjorde i siste sekund. Så vi var godt forberedet og etter stigende form de siste fire kampene og med hjemmepublikumet i ryggen oste vi av selvtillit.

Den første omgangen ble likevel jevn, til 7-7. Da tok begge lag en timeout i løpet av få minutter, noe vi kom best ut av og gikk til pause med ledelse 11-8.

Etter en liten pust i garderoben fortsatte vi det gode spillet. Men den store forskjellen i denne kampen var hun i oransj helt bakerst. Susann Holmen Grønbech har gjort en super innsats for laget i år og i denne kampen drev hun UIllern-jentene til vanvidd. Det var redninger fra alle plasser, 100%-redninger av kontringer og to (eller tre?) syvmeterkast, bare å bøye seg i hatten for 20 redninger.

Vi hadde også god uttelling på skuddene våre mot en meget god motstander.

Toppscorer ble Helene Haukedal og Silje Hoset Aksnes med 6 mål hver, Gøril Ekholdt 5, Emilie Moen og Iselin Eidskrem 2 hver, Rebekka Berg Gjerstrøm, Celina Inglingstad, Helene Opdahl og Thea Græsvik 1 hver.

Alt i alt en fantastisk morsom kamp med godt humør og flott spill. Synd sesongen tok så brått slutt, men det ble en flott 3. plass i årets AVISserie 3.divisjon gitt.