Seier for A-laget mot Nesodden

Publisert 06.03.2016 kl.20.35

A-laget spilte en meget god kamp mot Nesodden lørdag og vant til slutt fortjent 3-1.

Nordstrand hadde mye ball på Nesoddens banehalvdel og var gode i omstillingsfasen noe som gjorde at fortvilte Nesoddenspillere ble løpende  mye i mellom i dagens kamp. Markus Woldsund sendte gjestene i føringen på Berger Kunstgress etter 43 minutter. Et bra NIF angrep ender hos Yusuf Kutluca som har muligheten til å slå inn i feltet, men han tar i stedet og vender ballen inn til Jalal El-Gharbi som på sin side ser at Woldsund står alene på motsatt side inne i feltet. Pasningen fra nevnte El-Gharbi havner perfekt ned på brystkassen til Woldsund som på en berøring tar ballen med seg inn mot keeper, på berøring nummer setter han den perfekt inn i hjørnet til en sjanseløs keeper.

Målgarantisten fra Alvdal
Drøyt ti minutter ut i 2. omgang sovner NIF forsvaret litt på en kontring i mot slik at Nesodden til slutt får sin utligning. Men Nordstrand faller ikke sammen av den grunn og takket være nykomlingen Kenneth Brendryen fra Alvdal så kunne NIF ta med seg seieren hjem. Først hælsparker han ballen i mål etter at NIF hadde spilte seg flott opp på høyresiden, Petter Nyhus hadde kommet seg inn i feltet og helt ned til dødlinjen før han får slått ballen inn foran mål, Isaac Kankani berører såvidt ballen før Brendryen hælsparker ballen over streken. På overtid fastsetter Brendryen sluttresultatet til 3-1 med hans tredje scoring på to kamper for NIF.

Fornøyd trener
"I dag synes jeg at vi spiller en meget god offensiv fotball, vi har ball mye på motstanders halvdel og er flinke til å veksle mellom å angripe sentralt og bruke sidekooridorene på begge sider, noe som jeg tror er mye av grunnen til at Nesodden må løpe såpass mye i mellom spesielt i 2. omgang. Skal jeg prike på noe er det omstillingen fra angrep til forsvar som må justerens enda litt til før vi er klare for de viktige kampene, men det tror jeg at vi skal få til. Alt i alt er jeg meget fornøyd med måten vi fremstår på! sier trener Per Inge Jacobsen like etter kampslutt.