Publisert 29.05.2017 kl.20.03

Du kan selv bestille utstyr direkte i den nye nettbutikken Torshov Sport har satt opp til oss, eller via felles lagbestilling gjennom lagleder.

NETTBUTIKKEN
HUMMEL-KATALOGEN 2017

Under finner du kolleksjonsark og bestillingsskjema for kamp-, fotball- og håndballbekledning. Lagene kan selvsagt bestille fra de ulike kolleksjonene uavhengig av gren.

Enkeltbestillinger gjøres enkelt via den nye NETTBUTIKKEN. Se også direktelink fra forsiden. Det er beregnet 20% rabatt på prisene i nettbutikken.

Lagbestillinger gjøres med bestillingsskjema til Torshov Sport. Skjema inneholder priser og mulighet for valg av initialer. NB! Det er navnene som står i skjema som blir brukt for initialer. Klubbens medlemmer får 30% rabatt på prisene ved fellesbestilling. Trykk kommer i tillegg.

Trykk
Torshov besørger påtrykking av NIF-logo (flagget) på bryst og Nordstrand-buen på rygg samt initialer hvis ønskelig. Torshov kan også besørge påtrykking av lagets egne sponsortrykk. Avtale om dette gjøres av lagleder direkte med Torshov. Enten leverer laget selv sponsortrykkene, eller det kan gjøres avtale om at Torshov produserer dette mot kostnad.

Bestillingsskjema
Skjema finner du sammen med kolleksjonsarkene under. I skjema ser du fort hva hver enkelt skal betale og kan starte innkreving av beløpet. MERK! Ingen får utlevert varer fra NIF før betalinge er på NIFs kontoDet er navnene som står i skjema som blir brukt for initialer.

Bestillingsrutiner

1. Lagleder tar opp bestilling til sitt lag.
    • Ved behov for prøver eller ved spørsmål tar lagleder direkte kontakt med Petter/Torshov Sport.
    • Vi anbefaler laget å ordne med innbetaling fra spiller(e) før bestilling sendes til Administrasjonen
  2. Bestilling sendes pr. e-post til administrasjonen for din gren; Håndball eller Fotball, samt kopi til daglig leder.
  3. Samlet innbetaling fra laget må være betalt til kontonr 1503.38.45151 for at varene kan bestilles.
  4. Lagleder sjekker ordrebekreftelse fra Torshov og mottatte varer som ankommer Niffen.
  5. NIF betaler faktura

Kontaktperson Torshov sport:
Petter Ønvik | [email protected] | tlf. 22 09 20 26

BESTILLINGSSKJEMA:
Kampkolleksjon (drakt, shorts, strømper)
Håndballkolleksjon
Fotballkolleksjon