Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nordstrand cup 2012

Sist oppdatert 19.10.2014 kl.15.47

En flott Nordstrand cup 2012!

Vi har gjennomført en fantastisk Nordstrand cup med masse god fotball og glade barn! Vi takker alle tilreisende lags spillere og deres støtteapparat og supportere for besøket og velkommen igjen neste år!

LØRDAG:
Det ble en våt lørdag for alle, men det så ikke ut til å legge noen demper på innsatsen - i hvertfall ikke for spillerne. Kiosken ble hyppig besøkt og kunne bidra med mat og drikke. Det gikk unna med kaffen både som drikke og som fingervarmer. Det var stor etterspørsel i Shoppen etter luer og paraplyer, noe vi dessverre ikke kunne hjelpe med, men derimot med mye annet.


Foto: G2003

SØNDAG:
Vi er likevel glade for at søndagen ble vesentlig bedre, uten en eneste regndråpe. Det var nok av betydning for en del supportere, for i dag var det fullt opp av tilskuere på alle baner. Arrangementet gikk knirkefritt og vi sender en stor takk til cupkomiteen for fantastisk arbeid. En stor takk også til alle foreldre i kioskene, i sekretariatet, i speakertjenesten, som banemannskap, og selvsagt også til våre eminente klubbdommere.

Full innsats av spillere, og en konsentrert dommer!


Klar, ferdig...


kast!


Gøy har vi det i hver fall!


Stor trafikk i kiosken!


Noe for enhver smak!


Popcorn var populært!


Full kontroll i sekretariatet!


Premieutdeling etter en lang dag!


Og selvsagt er det ekte gull!

Foto: G2003

Se utfyllende artikkel her for G2003 og flotte bilder her for G2005.

Vi takker for denne gangen, og ønsker alle velkommen tilbake neste år!