Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Så var det klart for Champions League!

Sist oppdatert 17.09.2014 kl.19.40

På fotballskolens siste dag arrangeres som vanlig Champions League, og det var utdeling av diplom, sekk, fotball og ferdighetsmerker.


Fredag 19. august 2011

Vi startet dagen med frokost i caféen. Så var det klart for Champions League på Niffen. Etter felles oppvarming ble det delt inn i 16 nye lag på rundt sju spillere. Hvert lag hadde en trener som fulgte laget hele dagen.

Vi hadde mange tette oppgjør i gruppespillet. Flotte scoringer og spektakulære redninger førte til spennende kamper i alle grupper.

Etter lunch gjorde foreldre en hedelig innsats som heiagjeng langs sidelinjen, og det var klart for sluttspill. Lagene marsjerte inn til Champions League hymnen og applaus fra tilskuerne. Vi fikk se mange spennende sluttspillkamper før fire lag gikk seirende av banen.

Så var alt klart for premieutdeling og pølser. Det var diplom, sekk og fotball til alle deltakere. I tillegg fikk de som tok merker under merkeprøvene på torsdag bevis på dette fra Norges Fotballforbund.

Vi takker for en strålende uke på Niffen!
Det har vært helt supert å være instruktør for årets fotballskoleelever!
Vi har fått inntrykk av at det har vært morsomt å være deltaker på fotballskolen også.


Gjenglemt utstyr kan hentes på et bord utenfor cafeen på Niffen.
Det er en hel del gjenglemt utstyr!


                 
 
 

Høyt konsentrasjonsnivå på feltet idag!

 


Torsdag 18. august

Det var høyt konsentrasjonsnivå i alle grupper for å forsøke å å gjennomføre øvelser mot minimerke eller teknikkmerke.

Vi startet dagen med frokost i caféen.

Etter frokost gikk vi i gang med merkeprøver. Alle gruppen gjennomførte øvelser for å oppnå minimerker eller teknikkmerker. Det var høyt konsentrasjonsnivå på feltet hele formiddagen. Det var faktisk omtrent helt stille på Niffen. Både barn og instruktører var veldig fokuserte på oppgaven som skulle gjøres. Fruktpauser med vannmelon og eple kom derfor godt med.

Dagens lunsj var pasta med pølser og tomatsaus. Det så ut som om maten falt i smak. Man blir veldig sulten av å konsentrere seg og prestere som spillerne har gjort i dag.

Etter lunsj var det avslutninger som var tema. Brann og Tromsø hadde i tillegg økt med keeperinstruktørene.

Vi ser veldig frem til morgendagens mesterskap og gleder oss til spektakulært pasningsspill og mange flotte scoringer. Hele 16 landslag skal i aksjon i morgen. Vi tror det blir jevne kamper med mange mål.

Vi takker for en kjempefin dag og ønsker alle hjertelig velkommen til
Champions League på Niffen i morgen! Foreldre er velkomne fra kl. 12:30.

Vi håper på en dag med sol, men er forberedt på at det kan regne…


Mer informasjon om merkeprøver finnes HER:

 

Alternativdag på fotballskolen i dag!


Onsdag 17. august

I dag har vi hatt alternativ dag på Niffen med ulike aktiviteter som hinderløype i skogen, fotballbowling og quiz.
 

Etter frokost begynte vi med felles oppvarming for alle lagene. Deretter satte vi i gang med ulike aktiviteter som hinderløype i skogen, fotballbowling, presisjonskonkurranser og quiz. Deltakerne fikk til og med teste hvor hardt de skyter ved hjelp av en laser. Fotballspillernes innsats og aktivitetsnivå var svært høyt under hele økten. Vinnerviljen var det heller ingenting å si på.

Vi hadde i dag brødmat og juice til lunsj. Kokt egg var en påleggsfavoritt for mange. Alle lag var inne og spiste og drakk. Det ble spist hele 20 brød og omtrent 120 egg i dag.

Etter lunsj var det headinger som var tema for økten. Vi har sett menge sterke hodespillere i aksjon på feltet. Vi har nå troen på at Nordstrand kommer til å score mange mål på hodet fremmover.

Molde, Start og Haugesund har hatt besøk av keeperinstruktørene i dag.

Vi takker for en fin dag på Niffen og ser frem til morgendagen!


 

Dag 2 med Cruyff- og sålevendinger!


 

Tirsdag 16. august

Temaet for formiddagens økt var føring av ball, vendinger og finter, og vi trente på blant annet Cruyff- og sålevendinger.

Vi startet dagen med forkost i cafeen. Det er viktig med et godt og næringsrikt grunnlag når vi skal spille fotball hele dagen.

Temaet for formiddagens økt var føring av ball, vendinger og finter. Gruppene trente blant annet på Cruyff- og sålevendinger, føring av ball og utallige finter. Vi lar oss stadig imponere av årets fotballskoledeltakere og håper at dagens første økt kommer godt med både på kamp og trening.

I dag var det pasta med tomatsaus og pølsebiter til lunch. Det så ut som om maten falt i smak og at det var godt med en pause etter en lang økt.

Ettermiddagens tema var smålagsspill, en mot en og to mot to. Her fikk deltakerne testet sine tekniske og taktiske ferdigheter, og ikke minst om de er sjef over ballen. Finter og vendinger fra formiddagens økt ble flittig tatt i bruk.

Vi hadde pauser med servering av epler og bananer både før og etter lunsj.

Vi takker for en strålende dag på Niffen, og gleder oss til å se dere alle igjen til Alternativ dag i morgen. 

Sju Tippeligalag har igjen inntatt Niffen!


 

Mandag 15. august 2011

Denne uken er det Start, Haugesund, Molde, Brann, Aalesund, Tromsø og Lille-strøm som deltar på 2. del av Fotballskolen.

Vi startet dagen med felles frokost i caféen og litt informasjon til foreldre og barn. Etter mat bar det ut på feltet, hvor avslutninger var første post på programmet. De ulike lagene var gjennom flere forskjellige varianter av avslutningsøvelser. Vi er ikke i tvil om at Nordstrand kommet til å score mange mål fremmover.

Det ble servert brødmat og sjokolademelk til lunsj i cafèen rundt klokken 12. Alle lagene var inne og spiste, drakk og tørket. Våre 111 barn har i dag til sammen spist omtrent 480 brødskiver, en halv kasse bananer og en halv kasse epler.
Etter lunsj var temaet pasninger. Instruktørene ville ha fokus på riktige teknikk når man slår pasninger og viktigheten av presisjon.
Deretter var det tid for litt påfyll av energi, og det ble servert epler på banen.

Så var det klart for spill, og lagene fikk testet pasningspill og avslutninger på alvor.
Lillestrøm hadde besøk av keepertrenerne etter lunsj, og alle fikk sjansen til å prøve sine keeperferdigheter.

Vi takker for en fin dag i regnværet, og krysser fingrene for solskinn i morgen.
Vi gleder oss!Tekst og foto: Malin Dahl
 

Redigere lagsiden
Du er logget inn som Janne Eriksen