Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nok en flott fotballskole gjennomført!

Sist oppdatert 17.09.2014 kl.19.43

På fotballskolens siste dag ble det arrangert Champions League med 16 lag. I artikkelen finner du rapport fra hele uken.

Fredag 1. juli 2011

Vi startet dagen med frokost i caféen. Og så var det klart for Champions League på Niffen. Det ble delt inn i 16 nye lag på rundt seks spillere, og hvert lag hadde en trener som fulgte laget hele dagen.

Vi hadde mange tette oppgjør i gruppespillet. Flotte scoringer og spektakulære redninger førte til spennende kamper i alle grupper.

Etter lunsj var sidelinjen fylt opp av foreldre, og det var klart for sluttspill. Lagene marsjerte inn til Champions League hymnen og applaus fra tilskuerne. Vi fikk se mange spennende sluttspillkamper før fire lag gikk seirende av banen.

Så var alt klart for premieutdeling og pølser. Det var diplom, sekk og fotball til alle deltakere.

Vi takker for en strålende uke på Niffen!
Det har vært helt supert å være instruktør for årets fotballskoleelever! Vi har fått inntrykk av at det har vært morsomt å være deltaker på fotballskolen også.

Gjenglemt utstyr kan hentes på Niffen. Det er en hel del gjenglemt utstyr. 

Torsdag 30. juni 2011
En dag med høyt konsentrasjonsnivå!

Fotballskolens dag 4, nok en flott dag med supert vær. Det ble mye teknikk med høy grad av konsentrasjon og iver.

Vi startet dagen med frokost i caféen.

Etter frokost gikk vi i gang med merkeprøver. Alle gruppen prøvde seg på minimerker, og noen tok utfordringen og forsøkte seg på teknikkmerker. Det var høyt konsentrasjonsnivå på feltet hele formiddagen. Det var faktisk nesten helt stille på Niffen fordi alle var så fokuserte på oppgaven de skulle gjøre.

Dagens lunsj var pasta med pølser og tomatsaus. Det så ut som om maten falt i smak. Man blir veldig sulten av å konsentrere seg og prestere som spillerne har gjort i dag.

Etter lunsj var det avslutninger som var tema. Vi ser nå veldig frem til morgendagens mesterskap og gleder oss til spektakulært pasningsspill og mange flotte scoringer. Hele 16 landslag skal i aksjon i morgen. Vi tror det blir jevne kamper med mange mål.

Vi takker for en kjempefin dag og ønsker alle hjertelig velkommen til Champions League på Niffen i morgen!

Vi håper på en dag med sol, men er forberedt på at det kan regne…


Mer informasjon om merkeprøver finnes HER:

Onsdag 29. juni 2011
En solrik alternativ-dag på feltet!


Fotballskolens dag 3 har vært en alternativ-dag med mange ulike og uvante aktiviteter, og ikke bare sportslige.

Etter frokost begynte vi derfor med felles oppvarming for alle lagene. Deretter satte vi i gang med ulike aktiviteter som hinderløyper i skogen, fotballbowling, 40-meter og quiz. Deltakerne fikk til og med teste hvor hardt de skyter ved hjelp av en laser. Fotballspillernes innsats og aktivitetsnivå var svært høyt under hele økten. Vinnerviljen var det heller ingenting å si på. Flere av spillerne kaster nå innkast opp mot 9 meter! Og et par av lagene klarte samtlige spørsmål under quizen.

I dag hadde vi brødmat med egg og sjokolademelk til lunsj. Alle lag var inne og spiste og drakk. Det ble spist nesten 24 brød og 160 egg til lunsj i dag. Paprika og agurk er svært populært å ha på brødskiven.

Etter lunsj jobbet lagene med headinger. Elevene på Nordstrand fotballskole er gode til å heade! Vi er ikke i tvil om at de kommer til å score mange mål på hodet i tiden fremover.

Vi takker for nok en super dag på Niffen!
Husk solkrem hvis været holder seg!Tirsdag 28. juni 2011
Zlatan og Ronaldo må finne på noe nytt!Fotballskolens dag 2 er godt gjennomført med mange ivrige spillere både i cafeen og på feltet.


Vi startet dagen med forkost i cafeen. Det er viktig med et godt og næringsrikt grunnlag når vi skal spille fotball hele dagen.

Formiddagens tema var føring av ball, vendinger og finter. Vi er nå enige om at Zidane, Zlatan og Ronaldo må finne på noe mer spektakulært hvis de skal holde elevene på Nordstrand fotballskole bak seg.

I dag var det pasta med pølser og tomatsaus som sto på lunsjmenyen. Det var en sulten gjeng vi hadde inne til lunsj i dag, og varmmat ser ut til å falle i smak.

Temaet for ettermiddagens økt var 1 mot 1 og 2 mot 2. Her fikk deltakerne testet sine tekniske ferdigheter, og ikke minst om de er sjef over ballen. Finter og vendinger fra formiddagens økt ble flittig tatt i bruk.

Vi hadde pauser med servering av frukt både før og etter lunsj.

Vi takker for en strålende dag på Niffen, og gleder oss til å se dere alle igjen i morgen.
 

Mandag 27. juni 2011
Årets fotballskole er sparket i gang!I dag har sju Tippeligalag inntatt Niffen. Denne uken trener Start, Haugesund, Molde, Brann, Aalesund, Tromsø og Lillestrøm på kunstgresset.

Vi startet dagen med felles frokost i caféen og litt informasjon til både store og små. Etter mat bar det ut på feltet, hvor pasninger var første post på programmet. De ulike lagene var gjennom flere forskjellige varianter av pasningsøvelser, alt fra firkant til presisjonskonkurranser. Instruktørene ville ha fokus på riktige teknikk når man slår pasninger og viktigheten av å være ”sjef over ballen”.

Det ble servert brødmat og sjokolademelk til lunsj i cafèen rundt klokken 12. Alle lagene var inne og spiste og drakk. Våre 106 barn har i dag til sammen spist omtrent 450 brødskiver, en kasse bananer og en halv kasse epler.

Etter lunsj var temaet avslutninger. Det er ingen tvil om at Nordstrand kommer til å score mange mål i høstsesongen.
Deretter var det tid for litt påfyll av energi, og det ble servert frukt på banen.

Så var det klart for spill, og lagene fikk testet pasningspill og avslutninger på alvor.
Tromsø hadde besøk av keepertrenerne etter lunsj, og alle fikk sjansen til å prøve sine keeperferdigheter.


Vi takker for en fin dag i regnværet, og håper på solskinn i morgen.
Vi gleder oss!