Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Treningsavgift

Publisert 06.10.2022 kl.16.27

Her er gjeldende satser og informasjon om treningsavgift og medlemskontingent.

treningsavgift-barn-voksne_host2022
* Vinteravgift: Treningsavgift fotball 2. halvår inkluderer vinteravgift som dekker merkostnader knyttet til vinterdrift av kunstgressbanene med undervarme. Vinteravgiften gjelder for årgangene fra og med 9 år til junior. Vinteravgiften er kr. 300 fra årgangene 9-11 år og kr. 500 for 12 år og eldre

Betaling av treningsavgift og medlemskontingenten

I Nordstrand IF må alle betale medlemskontingent. For nye medlemmer vil kontingenten reduseres første året avhengig av innmeldingsdato.

Treningsavgift
Treningsavgiften betales i to rater. Halvparten har forfall i januar, andre halvdel har forfall i august. Vær vennlig og betal innen forfallsdato! Det sparer oss for masse ekstra arbeid. Dersom treningsavgiften ikke er betalt innen forfall, er den aktive ikke lisensberettiget/forsikret og vil ikke kunne delta på trening eller kamp.

Medlemskontingent
Fullstendig medlemskontingent må betales uansett varighet av aktivitet inneværende sesong. Medlemskontingenten er pr dags dato kr 1000 for aktiv medlem og kr 500 for støttemedlem.Familiemedlemskap koster kr 2000 pr. husstand. Medlemskontingenten sendes ut i januar.

Alle skal få være med!
I Nordstrand idrettsforening er vi opptatt av at barn og ungdom skal få drive med idrett, uansett familiens økonomi. Er det vanskelig for dere å betale, finner vi en løsning på det sammen med deg. Mangler barnet ditt utstyr for å drive idretten, så kan vi også hjelpe til med det.

Ta kontakt med Mette Blomqvist på [email protected] eller på telefon 96 62 22 60. Du kan også gi beskjed via treneren eller årgangsansvarlig på laget. Henvendelsen vil selvsagt blir behandlet konfidensielt.