Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Dugnader for G2007!

Sist oppdatert 06.12.2018 kl.12.28

 

De aller fleste lagene har dugnader, dette gjelder oss også. Ta kontakt dersom du har andre gode ideer!
 

- flaskeinnsamling
- dekkskifte vår/høst
-kakelotteri
-sokkesalg
-salg av toalettpapirHar vi noen potensielle sponsorer på kullet?

 

Ta kontakt om ditt firma vil støtte NIF G2007.

Vi holder dere oppdatert her og på facebooksiden vår om hvordan kronerullingen går 🙏🏻 

 

 

 

NIF G2007 Laggensere!

All info er hentet fra NIF G2007 sin facebookside! 
 
15.mai 2016

Infolink Datatjenester har allerede bekreftet at de sponser 10.000,- til nye laggensere, men de har nå foreslått at de også kan sponse ytterligere basert på ny inntjening som kunne komme fra noen av dere andre foreldre i NIF G07. Infolink jobber med drift og vedlikehold av servere, nettskyløsninger (ASP), Office365 i tillegg til å løse de dataproblemene som dukker opp. Målgruppen til Infolink er små og mellomstore bedrifter som ikke selv har ansatt egen IT-ansvarlig, og de har driftsansvar for rundt 100 kunder i Oslo og Akershus dag.

Hvis Infolink får i stand en avtale med nye kunder via deres kontaktnett eller arbeidsgivere, vil Infolink kunne sponse større beløp – ikke bare laggenser i år, men også i årene som kommer. Har bedriften du jobber for, eller på annen måte er relatert til, behov for datahjelp vil dette kunne gi et godt tilskudd til klubbkassen til NIF G07. Noen som kan ha behov for hjelp og vil ta kontakt med Gunnar hos Infolink (www.infolink.no)

2.mai 2016

Kr. 22.000,- på 21 dager er fasiten så langt! Dette er GØY! 12 dager igjen på å skaffe 10-11.000,- til - håper og tror vi skal klare det! Det har gått ut mail fra Svein Arthur i dag om teamgenserne. Fint om alle svarer innen en uke med størrelseønske og initialer til guttene så får vi delt ut genserne på en av juni treningene og kan stille i august med like gensere 💙 

19.april 2016

Hei! Litt mer info om team genserne vi skal bestille!
Genserne bestilles i to størrelser så de passer så bra som mulig. Er tenkt å vare tre år 💙 Foran er det NIF logo og initialer og bak vårt årgangstall. Her ser dere bilde av 2004 sin. På grunn av initialer har ingen av spillerne mistet sine gensere som de fikk for tre år siden! Vi trenger et par sponsorer til. Mange av oss treffes på seriekamper denne uka! Kom gjerne bort til meg Lene Røtterud om du har spørsmål/ideer til sponsorer!

Lene Røtterud sitt bilde.

Lene Røtterud sitt bilde.

13.april 2016

Si hallo til vår sponsor Kiwi Norge! I dag har det tikket inn to sponsorer til våre laggensere, etter å ha kommunisert med en av Kiwis regionssjefer melder Infolink Datatjenester at de og er med som sponsor. Kr. 15.000,- av våre 33.000,- er oppnådd! Nå er vi spent på hvem neste sponsor er 💙 Takk for at du har solgt inn dette til ditt firma, Gunnar Johnsen!

Lene Røtterud sitt bilde.


11.april 2016

Startskuddet for å fylle opp lagkassa vår med kr. 33.000,- på 33 dager! Vi er en liten gruppe foreldre som i første omgang skal bestille kule laggensere med sponsortrykk.

Hummel -genserne er med lang erm og brukes som ytterplagg til og fra trening og kamper. Alle de andre årgangene har sånne gensere - nå får vi det og 💙 

Vi trenger små og litt større beløp som gir sponsortrykk på laggenseren - fra kr. 5.000,- og oppover.
Ta kontakt med Lene Røtterud eller Svein Arthur Lyngroth om ditt firma vil støtte NIF G2007. Vi holder dere oppdatert her og på facebooksiden vår om hvordan kronerullingen går 🙏🏻