Sist oppdatert 06.12.2018 kl.12.18

Velkommen til Gutter 2007 og Nordstrand IF!

Blide gutter på skuddtrening.

Hei!

Vil du spille på lag med oss? Vi har ALLTID plass til nye spillere og foreldre!

Vi ønsker hjertelig velkommen til å trene sammen med fotballglade gutter, engasjerte trenere, støtteapparat og foreldre.

Vi trener hele året, ute som inne, se Treningstider meny venstre side. Vi spiller foreløpig 7´er og 9´er fotball.

Vi deltar på turneringer, og har det sosialt sammen. Vi har også en egen Facebook gruppe; NIF G07, velkommen!

Nordstrand IF Fotball er en klubbstyrt og foreldredrevet klubb. I det ligger det at klubben er ansvarlig for å legge til rette for det sportslige, mens foreldre og foresatte bidrar som trenere, lagledere og sportslig/administrativt ansvarlige for årgangen. I tillegg er det opp til hver enkelt årgang å gjennomføre dugnader og vakter for å spe på årgangens lagkasse.

Her på våre hjemmesider finner du informasjon om blant annet treningstider, terminlister, kontaktpersoner mm.

Endringer av treningstider og annen viktig informasjon vil bli kommunisert på Spond og på facebookgruppa vår. Nettet skal være vår kommunikasjonskanal!

Vi sender også ut e-post ved behov.

Velkommen til Team G2007!