Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Dugnad

Sist oppdatert 24.05.2016 kl.21.58

I år er vår dugnad å ta oss av kiosken på Niffen. Denne skal være åpen alle dager mandag-torsdag når det spilles kamper, gjennom hele sesongen. Kiosken skal bemannes av to personer, så det betyr at det blir opptil tre økter per foreldre gjennom sesongen. 

Her finner dere rutinene for kiosken, og her er Brukerveiledning for bankterminalen .

 

Kiosken skal bare være åpen de dagene det er kamp på Niffen. På disse dagene skal kiosken åpne 30 minutter før første kamp og stenges etter pausen i siste kamp. Dere finner oversikt over når det er kamper i baneplanen som ligger her: http://nordstrand-if.no/fotball/baneplan . NB: Sjekk både Storekunsten og lillekunsten.

Vaktlisten: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ktilHJPxhSYWdB1vlG86LUsp1w927F66067IJSvvafs/edit?usp=sharing

Spiller 1 i vaktlisten har ansvar for å ta med vaffelrøre eller et brett boller/kaker.

Jeg har satt opp vaktlister for alle potensielle kampdager gjennom sesongen, men i praksis vil det ikke være kamper hver dag. Det betyr at flere av vaktene som er satt opp ikke vil bli noe av. Samtidig kan det bli endringer i baneplanen relativt ofte. Det er derfor viktig at dere sjekker baneplanen en dag eller to før vaktene deres er satt opp. Det kan hende det blir endringer på vaktlisten utover sesongen.

Dersom dere ikke kan stille på vaktene dere er satt opp på, er dere selv ansvarlig for å bytte vakten med en annen. Dersom dere bytter, sende en mail til [email protected], så skal vi forsøke å holde vaktlisten oppdatert.

Vi har selv ansvar for nøkkelen til kiosken gjennom sesongen. Regelen er at den som er satt opp som vakt 1 (den første hver dag) er ansvarlig for at vakt 1 for neste dag får nøkkelen til kiosken. Dette kan løses ved å levere nøkkelen etter at kiosken er stengt eller å møte opp når kiosken skal åpnes neste dag. Hvordan dere løser dette er opp til dere. Målet er at vi får dette til å flyte gjennom sesongen uten noe sentral administrasjon av ordningen.