Sist oppdatert 15.06.2019 kl.8.37

Seiersrop lag 2 etter kamp

Kontakt hovedtrener https://www.nordstrand-if.no/finn-mitt-lag/fotball/fotball-gutter-2005/kontaktpersoner dersom din sønn ønsker å begynne med fotball for NIF G2005

Kostnader med å være medlem i Nordstand og treningskontingent ligger på NIF Fotball sine hovedsider.

Kamper:
For å ha en viss progresjon og likhet har vi innført en til to måneders treningsplikt før en spiller får være med på kamper. Dette primært for å bli kjent med de andre og spillestil.

Nordstrand Fotball har som mål at dette skal være en klubb for flest mulig, lengst mulig og best mulig. Vi har differensiert trening, noe som betyr at treningene skal være tilpasset spillernes ulike nivåer. Dette gjør treningene artigere for de som henger litt etter og øker lysten og nivået for de bedre. Vi er positive til at barnet er med noen ganger for å teste om dette er noe barnet vil fortsette med før det innmeldes.