Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Prøveordning for henting og frilek for de yngste

Publisert 19.10.2017 kl.13.00

Fra og med mandag 23.10 tilbyr vi henting for de yngste på akademiet. Vi stiller opp med instruktører fra akademiet som møter barna ved skolen og følger dem opp til Niffen.

Prøveordning for henting og frilek for de yngste

Info ang. prøveordning for henting
Fra og med mandag 23.10 tilbyr vi henting for de yngste på akademiet. Vi stiller opp med instruktører fra akademiet som møter barna ved skolen og følger dem opp til Niffen. Da kommer alle seg trygt frem og er på plass i tide, uten at de foresatte trenger å ta seg fri fra jobb eller finne andre løsninger. Tilbudet gjelder for kullene G/J2008-2011 mandag og torsdag på skolene Munkerud og Nordseter. Barna hentes 1430 sånn at de er på plass og klare til økt 1500 på Niffen.

De som ønsker å delta må sende mail til [email protected] med

  • navn på barn og fødselsår
  • hvilke dager barnet skal hentes. (Mandag/Torsdag/Begge)
  • navn på foresatte
  • telefonnummer hvor foresatte kan nåes
  • hvilken skole barnet skal hentes på. (Munkerud/Nordseter)
     

Info ang. prøveordning frilek under tilsyn torsdager

Vi kjører også i gang en prøveordninger på torsdager hvor det vil være en voksenperson fra akademiet som passer på barna mellom 1600-1630 på Niffen sånn at det blir lettere for dere foresatte å få hverdagen til å gå opp i forbindelse med henting på akademiet. Barna vil få låne noen baller etc. og kunne spille kamper eller leke litt fritt innenfor et avgrenset område med tilsyn fra en voksen.