Allsport Svømming

Sist oppdatert 17.01.2020 kl.13.33

Allsport Svømming gjennomføres av Lambertseter Svømmeklubb. Det er både jenter og gutter som har en nedsatt funksjonsevne, mange har en utviklingshemning.

Lambertseter Svømmeklubb som er vår samarbeidspartner, tilbyr svømmekurs for både barn og ungdom. Svømmeklubben tilbyr kurs tilpasset de som er helt nye og videre helt opp til de som ønsker å konkurrere innen svømming.

Under finner du en oversikt over de ulike svømmekursene Lambertseter Svømmeklubb tilbyr:

1. Begynnernivå: For de helt ferske. Her trengs det ingen forkunnskaper for å delta. Barna/ungdommene jobber med vanntilvenning og oppbygging til grovkoordinert crawl og rygg. Vi har fokus på å lære å dykke og flyte, for så å legge på beinspark og til slutt armtak og pust. Kurset holdes på Rustad skole tirsdager og på Bøler bad på fredager.
  1. Treningsgruppe 2: For viderekommet nivå. Forkunnskaper til dette nivået er å kunne grovkoordinert crawl og rygg. Her jobber barna/ungdommene med teknikk og å svømme lengre distanser. Gruppa har mulighet til å delta på klubbens egne rekrutt stevner. Kurset holdes på Rustad skole tirsdager.
  1. Treningsgruppe 1: For viderekommet nivå, og de som ønsker å konkurrere. Barn/ungdommer på denne gruppen blir plukket ut fra Treningsgruppe 2. Her jobber vi videre med teknikktrening, distansetrening og stevne forberedelser. Treningsgruppa deltar på klubbens rekruttstevner, Landsstevne, Vivil og Julestevne på Nordtvedt bad. Gruppa trener på Lambertseter bad tirsdager.

Alle våre kurs har fokus på at svømming skal være gøy og det er mye lek og moro.

Du kan lese mer om kursene på Lambertseter Svømmeklubbs nettsider: https://www.lsvk.no/svommeopplaering/nivaer/tilrettelagt/

Påmelding gjøres via tryggivann.no.

Kursene kommer i tillegg til annen trening og betales separat.

Ta kontakt med:
Lambertseter Svømmeklubb