Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Allsport Håndball

Sist oppdatert 13.08.2018 kl.14.25

Håndball-gruppen består pr i dag av rundt 20 spillere i alderen 10 - 25 år som er aktivt med på treninger og kamper. Det er både jenter og gutter som har en nedsatt funksjonsevne, mange har en utviklingshemning.

Det er omtrent like mange gutter som jenter. Vi har to lag i Håndballforbundets seriespill og stiller i tillegg lag på cuper.

Treningen foregår i gruppe, og det legges stor vekt på å fungere som et lag både på trening og kamp. Utviklingen i gruppen har vært stor de siste årene, og ledes trygt av våre trenere Anders Färje, Emilie Moen Sveen, Ellen Nordal, Elise Aase og Hanna Färje. Alle er erfarne og kvaliteten på treningen er høy.

At deltakerne kan motta beskjeder i gruppe er noe vi jobber aktivt med. Deltakende skal ikke trenge egen assistent ute på banen. Alle som er interesserte i å begynne med håndball er hjertelige velkomne til å komme å prøve, uansett om det er midt i sesongen .I gruppen er det både jenter og gutter. Alle har en nedsatt funksjonsevne, mange har en utviklingshemning. 

Trening: Torsdager 18.30-20.00

Bjørnholthallen, Bjørnholt skole, Slimeveien 15, 1275 Oslo
Alle aldersgrupper.

Trenere:
Hovedtrener: Anders Färje,
e-post: [email protected]
mobil: 915 43 655

Generelle henvendelser:
Gunn Olsen, e-post: [email protected], mobil: 905 84 704