Ny i triathlon

Sist oppdatert 12.07.2015 kl.20.27

Her finner du nyttig informasjon om lisens, konkurransereglement, medlemskap samt kontaktinfo.

Om Nordstrand Triathlongruppe

Gruppa består av aktive mennesker i alle aldre som jevnlig trener sammen. Vi er på nivå fra nybegynnere, om mosjonister, til de som hevder seg i Norgescupen. Vi kjører alt fra korte sprintdistanser til full Ironman. Vårt nedslagsfelt er Oslo Øst (Nordstrand, Ekeberg, Bækkelaget, Lambertseter, Holmlia, Abilsø, Bøler, Manglerud og Hellerud).

Klubben/gruppen har tradisjoner tilbake til 1989 og er et av Norges eldste triathlon-miljø. Opp igjennom historien har vi tatt flere seire i både Norgesmesterskap og Norgescup.

Kostnad på medlemskapet er kr 750 pr år og faktureres i starten av året.

Medlemskap: Innmelding- og utmeldingsskjema

Lisens

For å kjøre triathlonkonkurranser approbert av Norges Triathlonforbund, kreves lisens.

Det kan løses engangslisens for hvert stevne eller helårslisens for alle stevner man deltar på gjennom sesongen. Dette er også en forsikring.

Dersom man skal delta i Norgesmesterskapet i triathlon eller Triathlonserien (Norgescup) kreves helårslisens. Med denne helårslisensen følger også en meget gunstig treningsforsikring som også dekker ulykker ved individuell trening.

Du finner ytterligere info på triathlon.no/lisens.

Konkurransereglement

Her finner du konkurransereglement for konkurranser på Norges Triathlonforbunds terminliste.

Se triathlon.no/ntf-konkurranseregler

Pål Fritsvold