Snudde til seier

Publisert 18.09.2016 kl.16.23

Etter å ha tapt to ganger for Østsiden i år (NM og bortekamp i serien), var det en meget revansjesugen gjeng som entret Niffen i dag og endelig fikk gutta seieren sin!

Matos scoret Nordstrands første mål  mot Østsiden

Østsiden kom best i gang og tok ledelsen etter 15 minutter. Det ble mye klabb og babb inne i straffefeltet etter et innlegg fra gjestene, til slutt fikk en Østsiden angriper hodet på ballen og overrumblet en god Gustav Gruen Österström i Nordstrand buret.

Tok over banespillet
De første 20 minuttene var det Østsiden som både så sterkest ut og hadde banespillet, men så endre alt seg. Nordstrand kom mer og mer inn i kampen og når Savas Tirit får et frispark like utenfor gjestene 16-meter kommer også uttellingen for vertene. Petter Nyhus slår inn på bakre stolpe hvor Jorge Matos får en fot på ballen og gir balanse i regnskapet. Stillingen 1-1 stod seg til pause.

Eikeland matchvinner
Også 2. omgang starter med et vist Østsiden press, men denne gang rir Nordstrand av stormen og kommer etterhvert til et par veldig store sjanser. Kenneth Brendryen er nære på en corner, men klarer ikke å styre ballen ned. Usman Shakoor prøver å tre gjennom en spiss på blankt mål, men pasninger er litt for lang. Kanskje skulle han ha skutt selv. Etter 69 minutter kommer heldigvis den veldig viktige uttellingen for våre gutter, Akinjimi Akineymi er veldig sterk inne i straffefeltet til motstanderne, såpass sterk at gjestenes forsvar har ingen muligheter til å stoppe han ved hjelp av lovlige midler. Når de da velger å dra han ned, blåser dommeren for straffe. Erlend Eikeland gjør som i forrige hjemmekamp, sender keeper til en side og skuddet til den andre, dermed har vertene snudd kampen til 2-1, noe som også blir sluttresultatet.

KAMPFAKTA
Nordstrand - Østsiden 2-1 (1-1)

15 min 0-1
26 min 1-1 Matos (Nyhus)
69 min 2-1 Eikeland str. (Akineymi)

Gk: Eikeland

3 poeng: Gruen Österström
2 poeng: Ingebretsen
1 poeng: Matos