Salgsbetingelser

Publisert 20.08.2017 kl.20.33

Salgsbetingelser for Nordstrand Idrettsforening, organisasjonsnummer 939463682

1. Oppsigelse av medlemskap
Innbetalt medlemsavgift gjelder for inneværende år. Kunden kan uten nærmere begrunnelse si opp sitt medlemskap i Nordstrand Idrettsforening (NIF) med umiddelbar virkning. Med mindre kunden har utøvd sin angrerett, vil ikke eventuell oppsigelse av medlemskapet i NIF innebære at kunden har rett til å få refundert allerede innbetalt medlems- eller treningskontingent for inneværende periode.

2. Ordrebekreftelse
Når betalingen er gjennomført vil du motta ordrebekreftelse til registrert e-postadresse.

3. Betalingsmåte
Vi tilbyr betaling med VISA og Mastercard.

4. MVA
Gjeldende medlems- og treningskontingenter for NIF fremkommer på NIF sin nettside, og oppdateres årlig ved årsmøte. Det skal ikke betales merverdiavgift av hverken medlems- eller treningskontingentene; prisene som er oppgitt er dermed nettopriser.

5. Angrerett
Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp, og gir fri angrerett innenfor 14 dager etter betaling.