Hyggelig nær juniorpoeng i Lillestrøm

Publisert 18.03.2016 kl.13.18

(LSK-Nordstrand 2-1) Kun en dommertabbe hindret et hardtarbeidende junior interkrets-poeng i en svært vanskelig bortekamp i LSK-hallen.

Her nikker Markus Woldsund inn kveldens andre utlikning. Dessverre ble Nordstrand-juniorene frarøvet denne skåringen mot LSK ti minutter før slutt.

Det var Davids kamp mot Goliat, men David yppet seg på en fremragende måte. De nederlagsdømte Nordstrand-gutta kjempet steinhardt i 90 minutter, og til slutt var det bare en svak dommeravgjørelse som nektet dem et poeng borte mot Lillestrøm i den vanskelige LSK-hallen.

Sant skal sies, og LSK var det førende laget gjennom hele kampen, men de fikk en tøff oppgave med å dra seieren i land.

1-0 kom etter 21 minutter, en litt for enkel skåring mot et Nordstrand-forsvar som var i balanse og burde klart å klarere vekk ballen før målet som ble satt i åpen kasse fra en meter.

Så gjorde Magnus Aaløkken et strålende forarbeid etter 37 minutter og slo et lekkert innlegg på Markus Woldsund, som enda flottere nikket ballen i lengste hjørne, og de hvite og blå kunne ta hvile med status quo mot kanarifuglene. Hele angrepet startet med en meget raskt og god igangsetting av Nordstrand-keeper Håvard Halleraker.

Andre omgang ble fra start en forsvarskamp og til slutt hang ikke Nordstrand med da vertene kunne nikke inn et nytt ledermål etter 70.

LSK var best. Dommeren var god. Men da det dro seg til, kom en skjebnesvanger feil som kanskje avgjorde hjemmeseieren. Et langt frispark ble nikket i mål av en sterk Markus Woldsund, LSK-målvakten kom ut på halvdistanse, løp inn sin egen spiller, men den sortkledde annulerte med begrunnelsen at det var Markus som var skyld i dette. Videobildene viser med all tydelighet at dette var feil.

Et skuffet Nordstrand-lag måtte se seg slått. Men det viktigste de kan ta med seg er at de nok en gang gjorde en heroisk innsats, nok en gang kjempet et antatt bedre lag ut av stilen, nok en gang fikk avslutte mot ti mann etter at LSK fikk en utvisning, og også denne kvelden kan forlate arenaen med hevet hode. Jobbes det like bra framover som det hittil har vært gjort er det bare et tidsspørsmål før det er Nordstrand som er heldige med marginene.

Seriestarten i comeback-sesongen i interkrets har gitt null poeng, men bør ha gitt gutta selvtillit og lyst til å fortsette i samme gir. Det er nettopp det som er det essensielle når de 24 siste serierundene skal gjennomføres.