Velkommen til Nordstrand Fotball

Sist oppdatert 14.03.2017 kl.13.24

Nordstrand Fotball ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen til klubben og fotballgruppen.

Nordstrand IF ble stiftet i 1891 og har ca. 1600 medlemmer, og er blant de største både i Oslo og Norge. Nordstrand IF Fotball er en del av Nordstrand Idrettsforening, og vi nærmer oss nå 800 aktive spillere i alderen 4-70 år. Nordstrand Fotball er en breddeklubb, og vårt hovedmål er “Flest mulig, lengst mulig, best mulig”. Vi er presentert med lag i alle årganger, og ønsker du å vite mer om en enkelt årgang finner du informasjon om dette via den grønne knappen "Finn mitt lag" øverst på siden.

Snarveier til nyttige skjema og sider:

Som medlem i 2017 får du:

• Sportslig tilrettelagt tilbud fra 5 år og oppover
  • Sportsjef og trenerkoordinator (jenter og gutter)
  • 1 cup per lag (ikke Norway cup)
  • Baller og utstyr
  • Forsikring
  • Seriespill
  • Trening hele året - vinteråpne baner!
  • Betalt hovedtrener for alle årganger på 11'er
  • Trenerkurs for trenere 5’er, 7’er, 9'er og 11’er
  • Klubbdommerkurs for alle 12 åringer
  • Betalte dommere
  • Administrasjon/Regnskap/Revisjon
  • Sesongprogram
  • Årgangscup
  • Skiltsalg, 50% fortjeneste direkte til laget
  • Gleden av å spille på lag med andre..!

Anlegg tilgjengelig for medlemmer av Fotballgruppen:

Niffen:
• Storekunsten (fullverdig 11’er – også kalt ”gamle kunsten”)
• Lillekunsten* (fullverdig 7’er og 11’er for de yngste 11’er årgangene).
• Minikunsten* Pr dags dato brukes den som oppvarmingsbane

* Lillekunsten og Minikunsten er ikke i bruk grunnet bygging av ny Nordstrandhall frem til våren 2018

Hallager’n:
• 1 fullverdig 11’er eller to 7’er kunstgressbane

Hundejordet:
• 2 stk små 7’er eller 4 stk 5’er baner. Denne ligger bak den store kunstgressbanen på Hallager. Det er skiltet frem til banen.

Banekapasiteten er veldig god, og alle trener og spiller på kunstgressbaner. Dette er vi stolte av!

Du får også:

• Trene på topp vedlikeholdte kunstgressbaner gjennom hele året (vinteråpne baner)
• Spille kamper både i serie (ikke 5/6 åringene), cup og interncuper
• Tilbud om å være med på treningsleir til Danmark (gjelder ikke de yngste årgangene)
• Mulighet til å ta dommerkurs fra du er 12 år

Gjeldende satser og regler for trenings- og medlemsavgift finner du i undermenyen "Treningsavgiften".

Dugnad og kommuniksjon

Foreldreinnsats og dugnad
Foreldregruppen jobber tett sammen med resten av støtteapparatet, og alle medlemmer (evt. foresatte for yngre medlemmer) vil bli innkalt til dugnad når det er behov for det. Vi er helt avhengig av foreldreinnsats for å kunne opprettholde et godt og bredt tilbud til alle spillerne og få gjennomført nødvendig vedlikehold av anleggene våre. Dugnad er i tillegg en kjempefin mulighet for sosial omgang blant foreldre og barn på årgangen.

Kommunikasjon
Nordstrand Fotball jobber aktivt for å bidra til at all kommunikasjon skal gå via hjemmesidene. Styre og administrasjon vil primært legge ut informasjon her og ansvarlige på den enkelte årgang legger ut relevant informasjon på årgangens hjemmeside. Vi ønsker å minimere bruken av e-post, og det er derfor viktig at den enkelte spiller/foresatte kontinuerlig sjekker hjemmesidene for å holde seg oppdatert.

Vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å ha dere med på laget!