Norway cup er i gang

Publisert 26.07.2015 kl.21.18

Årets turnering er nr 43 i rekken og Nordstrand stiller i år med 25 lag.

Fornøyde 03/04-jenter etter en god 1-1 kamp mot BSK. (Foto: J03/04)

Klubben stiller altså med 25 lag under årets turnering. I jenteklassen fra J12-J15, i gutteklassen fra G11-G19 og Allsport Fotball i Unified-klassen. Vi stilte med 21 lag i fjorårets turnering, 23 lag i 2013 og 26 lag i 2012.

Håndballgutta
I klasse E (G15/16 7'er) stiller våre G99 håndballgutter som ikke har glemt gamle kunster. Gutta vant 4-1 i åpningskampen mot Årdalstangen og har A-sluttspill som første delmål. Vi følger spent med.

Flere lag i aksjon
Juniorgutta er virkelig godt i gang og kjørte over Nord med 10-0. Det samme er G15/16 som stiller med to 11'er lag der NIF1 vant 2-0 over Neset og NIF2 vant 3-1 over Rælingen.
G13 med tre av fire 9'er lag i aksjon; NIF1 med 7-1 over Eidsvold, NIF2 med 19-0 over Beijing, NIF3 med 2-2 mot BSK, NIF4 spiller i kveld.
G12 har ett av sine tre lag i gang, det ble tap i føste kamp, men en klar seier 6-0 i den andre mot Austre Moland.

Jentene
Ett av J12-lagene er i gang og spilte 1-1 mot arrangør-nabo BSK. J13 slo Follese 2-1 i sin åpningskamp, J14 fikk et 0-3 tap mot Volda mens J14/15 har kamp i ettermiddag.

nc-g2003
Så glade blir 2003-gutta når de vinner 6-0 i 11 grader og regn. (Foto: K. Wessel)

nc-g2002-apningsdag
Herlig stemning i 2002-leiren etter at Eidsvold ble slått 7-1. (Foto: W. Kling)

Vi ønsker alle lag en flott turnering og ønsker oss gode cup-bilder og rapporter sendt inn til web-redaksjonen.

Her finner du Kampoppsett og resultater, ta en tur da vel!