Publisert 04.08.2015 kl.15.26

For alle fotballkjennere starter høsten ekstra tidlig, i går var det klart for åpning av høstsesongen når NIF tok imot Lyn til duell på Hallager kunstgress, og for en aften det ble!

Erlend Eikeland gjorde en solid kamp mot Lyn

Ett på frispark, ett med øret
NIF satte press på Lyn det første kvarteret av kampen og allerede etter 16 minutter stod det 2-0 til NIF. Først var det Savas Tirit som skrur inn et innoverskrudd koridorfrispark. Prince Mambouana hopper over ballen og hindrer sikten til Lynkeeperen, dermed havnet ballen i nettmaskene og 1-0 etter 15 minutter. Lyn tar så avspark og slår ballen bakover til egen keeper som ender med ballen i beina. De bevegelige NIF-spissene jager fra hver sin side og keeper blir stresset. Han forsøker å slå ut ballen men treffer Markus Woldsund i øret, baller smetter dermed tilbake og før Lyns sisteskanse får tid til å reagere må han plukke ball nummer to ut av nettet.

2-0 til pause
Den siste halvtimen før pause er det Lyn som styrer, NIF blir spilt litt lavere og klarer ikke å holde oppe spruten i beina. Selv om Lyn styrer banespillet, skaper de ingenting og dermed går lagene til pause med en 2-0 ledelse til NIF.

Årets scoring?
I 2. omgang tar NIF over banespillet og skaper de fleste sjansene. Det er derfor fult fortjent når Usman Shakoor velger å curle ballen vakkert inn i gjestenes kryss fra drøyt 20 meter, årets scoring?