Ta kontakt hvis du er født i 2000 eller 2001 og ønsker å prøvetrene med oss!
30.04.2017

Gratulerer med cup-sølv!

Gratulerer med en sølvmedalje i Tiller cup i Trondheim, en fin avslutning på sesongen. Les mer

• søndag 19. mars 2017

Spennende avslutning i K6

Jentene gjorde jobben i dag og feide Bøler av banen med 37-22 etter en flott kamp. Neste helg avgjøres seriemesterskapet... Les mer

• torsdag 2. februar 2017

Rollup på plass

En flott rollup produsert av Pulp grafisk var på plass på kveldens trening. Heia Nordstrand! Les mer

• onsdag 1. februar 2017

Tusen takk!

Vi ønsker å takke våre flotte sponsorer for støtten. Les mer

• lørdag 14. januar 2017

Herlig seier i seriespillet

NIF jentene fikk endelig spillet til å sitte. I dag fikk man betalt for all treningen som er lagt ned siste 6-7 mnd. Les mer

• søndag 8. januar 2017

Fortsatt på topp i K6

Det ble en treg start for jentene i dag med vi hadde en fin ledelse 11-6 til pause. Les mer

• søndag 27. november 2016

Ny seier i K6

Det var super innsats av jentene i dagens kamp mot Bøler som endte med seier 30-19. Les mer

• søndag 13. november 2016

Deilig seier over BSK i K6

Det ble en superjevn kamp mot nabo BSK i Klemetsrudhallen i dag, der vi til slutt gikk av med seier'n etter 24-22 Les mer

• lørdag 12. november 2016

Hederlig mot Fjellhammer

Vi ledet mye i 1. omgang og hadde et fantastisk forsvar i starten, men Fjellhammer vant 22-15 til slutt i dagens J18... Les mer

• torsdag 20. oktober 2016

Videre til IØR-1/8 finale

Gratulerer med fortjent seier 28-25 over Lørenskog, jenter. Mye flott angrepsspill og herlig humør! Les mer

Herlig idrettsglede!

I går var det spillegleden og innsatsen som vant kampen. Resultattavlen viste riktignok en solid seier til Oppegård, men... Les mer

• lørdag 15. oktober 2016

K6: Vestli - Nordstrand 20-27

Gøy med en lørdag ettermiddag i Stovnerhallen når vi gjør en så god kamp. Les mer

• søndag 9. oktober 2016

En flott samling i Ungarn

13 ivrige jenter og 3 trenere/ledere reiste til en av verdens største håndballklubber Audi Gyør Eto i Ungarn på... Les mer

• søndag 2. oktober 2016

Høstferie med treningsleir i Győr

Disse ivrige jentene er allerede vel på plass i Ungarn for en femdagers treningssamling. Les mer

• søndag 25. september 2016

Ny skalp i K6 og seier J16

Det ble ny seier i damenes 6.divisjon i dag da Høybråten/Stovner ble slått 30-17. Samtidig tok J16 sine første poeng i... Les mer