Seier 8-2 i debuten

Publisert 29.11.2016 kl.11.01

Selv om det er divisjonsforskjell på lagene er Nordstrand veldig fornøyd med å score så mange mål og skape mange sjanser i gårsdagens kamp mot Bøler.

Markus Woldsund åpnet målkontoen

Hovedtrener Thomas Holm, med det nye teamet sitt, fikk se et aggressivt Nordstrands lag i går. Laget gikk offensivt til verks og hadde allerede etter fem minutter to annulerte mål.

Nordstrand fortsatte å angripe og Woldsund åpnet målkontoen. Yordy økte til 2-0 før Nyhus satte inn 3-0 som stod til pause.

Etter pausen reduserte Bøler til 3-1, før Omar satte inn 4-1. Bjark headet inn 5-1 på en corner før Martin satte inn 6-1 etter et innlegg. Remi satt 7-1 før Bøler igjen reduserer til 7-2. Til slutt er Remi på plass igjen og setter 8-2 på en retur før dommeren blåser av kampen.