Allsport Fotball

Sist oppdatert 21.02.2017 kl.15.50

Fotballgruppen består av jenter og gutter i alderen 10-25 år, hvor gleden over å være sammen, og få være med å spille fotball er fellesnevneren.

Fotballtreningen finner sted hver onsdag hele året fra kl.18.00-19.00. I vårsesongen (frem til høstferien) trener vi ute på Niffen (Nordstrand IFs idrettsanlegg), og i høstsesongen (frem til 1. mai) trener vi i Lille sal i Klemetsrudhallen. Vi følger Oslo-skolens kalender i forhold til ferier og fridager.

Henrik Wøhni er lagets hovedtrener. Han er selv A-lags spiller for Nordstrand. Kristoffer Thesen er trener sammen med Henrik og spilte for Bærum Sportsklubb.

Til tross for at vi har en super gjeng ønsker vi oss flere lagkamerater. Det er bare å stille opp på trening å se om det er noe som fenger. Velkommen skal dere være.

Trening: Onsdager 18.00-19.00

Vår/sommer: Niffen, Vangen 3, 1163 Oslo
Høst/vinter: Klemetsrudhallen Lille Sal, Loftsrudveien 6, 1281 Oslo (I kjelleren på Mortensrudsenteret)

Alle aldersgrupper.