Allsport Friidrett

Sist oppdatert 21.02.2017 kl.15.52

Lambertseter Friidrett tilbyr trening for utviklingshemmede i samarbeid med Nordstrand Allsport.

Friidrett er en multidisiplin idrett med over 25 forskjellige øvelser, og Lambertseter Friidrett har som mål å introdusere alle utøvere for alle øvelsene og grunnteknikkene innen friidrett.

I samarbeid med Lambertseter Friidrett jobbes det med å tilby friidrettstrening.

Ansvarlig trener: Julie Kitel, epost: julie.e.kitel@hotmail.com, tlf: 994 31 366
Hjelpetrener: Mina Torvanger

Treningen kommer i tillegg til annen trening og betales separat.

For å delta må utøveren være medlem av Lambertseter Idrettsforening og betale medlemskontingent (kr 550,- per år).

Kontaktpersoner:

For innmelding i klubben: Nina Damsleth, epost: nina.damsleth@gmail.com, tlf: 474 64 021

For spørsmål rundt organisering av trening og det sportslige: Shahid Skar, Sportslig Leder, epost: shahid.skar@outlook.com, tlf: 938 09 388.

I samarbeid med Lamberseter Friidrett

Lambertseter stadion: